Χαιρετισμός στην ιδρυτική συνδιάσκεψη της Προοδευτικής Συμμαχίας Νέων στο Πακιστάν

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στην Λαχόρη του Πακιστάν η ιδρυτική συνάντηση της «Προοδευτικής Συμμαχίας Νέων» (Progressive Youth Alliance). Πρόκειτα για ένα τεράστιο βήμα προς την αναζωογόνηση της αριστερής νεολαίας και της πολιτικής ανάμεσα στους φοιτητές στο Πακιστάν. Οι φοιτητικές ενώσεις έχουν απαγορευτεί στη χώρα από το 1983 και κανένα από τα επακόλουθα λεγόμενα «κοσμικά» ή «δημοκρατικά» καθεστώτα δεν έχει τολμήσει να αποσύρει αυτό το λείψανο βαρβαρότητας του τυραννικού καθεστώς του Ζία Ουλ Χακ.

Ακολουθεί ο χαιρετισμός που απέστειλε η Νεολαία ενάντια στον Καπιταλισμό στην Προοδευτική Συμμαχία Νέων:


Αγαπητοί σύντροφοι,

Χαιρετίζουμε τη συνδιάσκεψή σας!

Δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το αδιέξοδο του καπιταλισμού και της βαρβαρότητας που επιφέρει είναι τόσο εμφανές όσο στο Πακιστάν. Στους ταραγμένους καιρούς που έχουμε εισέλθει σε παγκόσμια κλίμακα, τα επιτεύγματά σας έχουν μεγάλη σημασία για τους εργαζόμενους και τη νεολαία σε όλο τον κόσμο και ο αγώνας σας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας. Σας ευχόμαστε μια επιτυχημένη ιδρυτική συνδιάσκεψη!

Είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα κατορθώσετε να δημιουργήσετε τις επαναστατικές δυνάμεις που θα οδηγήσουν τις εργαζόμενες μάζες και τη νεολαία στη νίκη του σοσιαλισμού.

Ζήτω η επανάσταση!
Ζήτω η Προοδευτική Συμμαχία Νέων!

Επαναστατικούς χαιρετισμούς,
Νεολαία ενάντια στον καπιταλισμό!

Αθήνα, Ελλάδα, 26/11/2015