«Χριστουγεννιάτικη επαναστατική μελέτη» και καμπάνια για την 100η επέτειο της Ρωσικής Επανάστασης

«Χριστουγεννιάτικη επαναστατική μελέτη», καμπάνια για την 100η επέτειο της Ρωσικής Επανάστασης και συλλογή φωτογραφιών από το 2016.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι σπουδαία ευκαιρία για την επαφή με τις ιδέες του επαναστατικού μαρξισμού! Η Νεολαία ενάντια στον καπιταλισμό συγκέντρωσε μια σειρά κλασικά μαρξιστικά κείμενα και αναλύσεις ιστορικών γεγονότων από το διαδίκτυο, ως προτεινόμενα για μελέτη.

Καμπάνια της ΝΕΚ και της ΚΤ για τα 100 χρόνια από τη Ρωσική Επανάσταση!
 
Με την έναρξη του νέου έτους η Νεολαία ενάντια στον Καπιταλισμό και η Κομμουνιστική Τάση θα ξεκινήσουν τη διοργάνωση πλήθους δραστηριοτήτων για την 100η επέτειο από το σημαντικότερο γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας – τη Ρωσική Επανάσταση.

Αυτές οι δράσεις θα αποτελέσουν τμήμα της καμπάνιας που θα πραγματοποιήθει σε όλο τον κόσμο και καθ' όλη τη διάρκεια του 2017 από τη Διεθνή Μαρξιστική Τάση (ΙΜΤ), για την διάδοση και υπεράσπιση των διαδαγμάτων της επανάστασης και των ιδεών και μεθόδων του μαρξισμού, μέσα στις σημερινές συνθήκες της πρωτοφανούς παρακμής του καπιταλισμού.

Οι δράσεις των ομάδων της ΝΕΚ και της ΚΤ θα περιλαμβάνουν τακτικές ανοιχτές συζητήσεις στους χώρους όπου δραστηριοποιούνται για πτυχές της Ρωσικής Επανάστασης και για ζητήματα που σχετίζονται με αυτήν, την έκδοση μιας σειράς κειμένων και βιβλίων (με κορυφαία την έκδοση για πρώτη φορά στα ελληνικά του αριστουργήματος «Μπολσεβικισμός – ο δρόμος προς την επανάσταση» του Άλαν Γουντς στην επέτειο της νίκης της επανάστασης τον ερχόμενο Οκτώβρη), τη διοργάνωση κεντρικών εκδηλώσεων στην Αθήνα και άλλες πόλεις για τα βασικά επαναστατικά συμπεράσματα της επανάστασης καθώς και την κυκλοφορία σχετικού υλικού, όπως μπλουζάκια, αφίσες, αυτοκόλλητα με συνθήματα και σύμβολα της Επανάστασης!

Επισκεφθείτε τη σελίδα της καμπάνιας στο facebook – σύντομα διαθέσιμη και η σελίδα του ελληνικού τμήματος!

Δηλώστε συμμετοχή στις δραστηριότητές της, στέλνοντας e-mail στα marxistudents@gmail.com και kommtasi@gmail.com



Φωτογραφικό άλμπουμ 2016

Εδώ μπορείτε να δείτε τη συλλογή φωτογραφιών από στιγμιότυπα της δράσης της Νεολαίας ενάντια στον Καπιταλισμό το 2016!