Οι τελευταίες ανοιχτές συζητήσεις της ΝΕΚ για φέτος

Την ερχόμενη εβδομάδα, οι ομάδες τις Νεολαίας ενάντια στον Καπιταλισμό στις σχολές, θα πραγματοποιήσουν τις τελευταίες συζητήσεις τους για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά. Μην τις χάσετε!

«Μαρξισμός και Ψυχανάλυση» σε ΑΣΟΕΕ και Φυσικομαθηματική

Μετά την επιτυχημένη συζήτηση της ομάδας Παντείου με θέμα «Μαρξισμός και Ψυχανάλυση», ανοιχτές συζητήσεις με το ίδιο θέμα θα πραγματοποιηθούν από τις ομάδες ΑΣΟΕΕ και Μαθηματικού – Φυσικού. Η συζήτηση της ομάδας ΑΣΟΕΕ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 9 Μαΐου, στις 17.00 (αίθουσα Α32, πτέρυγα Αντωνιάδου - 3ος όροφος). Δείτε εδώ και το σχετικό event στο facebook. Λίγες ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 12  Μαΐου στις 15.00, θα πραγματοποιηθεί και η ανοιχτή συζήτηση της ομάδας Μαθηματικού – Φυσικού με το ίδιο θέμα (αίθουσα Ήρων, Φυσικό - 1ος όροφος, κάτω από τη Γραμματεία). Εδώ το event στο facebook.

«Φεμινισμός και Μαρξισμός» από την ομάδα Παντείου

Η τελευταία ανοιχτή συζήτηση της ομάδας Παντείου θα έχει θέμα «Φεμινισμός και Μαρξισμός». Η συζήτηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 11  Μαΐου, στις 17.00 (αίθουσα Β5.1, νέο κτίριο – 2ος όροφος). Επισκεφτείτε και το event στο facebook, για πλούσια αρθρογραφία σχετικά με το θέμα.

Δήλωσε συμμετοχή στις ανοιχτές συζητήσεις των ομάδων της ΝΕΚ! - Βοήθησε να διοργανωθούν ανοιχτές συζητήσεις στη σχολή σου, τη γειτονιά σου ή το χώρο σου! - Γίνε μέλος της Νεολαίας ενάντια στον Καπιταλισμό!