Ξεκινούν οι εβδομαδιαίες ανοιχτές συζητήσεις της ΝΕΚ

Συνεχίζοντας τη διοργάνωση ανοιχτών συζητήσεων στα πανεπιστήμια με σκοπό να ενθαρρύνουν την επαφή των νέων με τη μαρξιστική θεωρία, οι ομάδες της Νεολαίας ενάντια στον Καπιταλισμό, πραγματοποιούν φέτος ανοιχτές συζητήσεις με εβδομαδιαία πλέον συχνότητα.

Την ερχόμενη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται η πρώτη συζήτηση της ομάδας Μαθηματικού – Φυσικού Αθήνας, με θέμα «η κρίση του καπιταλισμού και η αναγκαία επαναστατική διέξοδος». Η συζήτηση θα γίνει στις 15.00 στην αίθουσα Ήρων του Φυσικού. Ακολουθούν ανοιχτές συζητήσεις της ομάδας κάθε Παρασκευή για σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα, όπως «η διεθνιστική απάντηση στην Ε.Ε.» και «80 χρόνια από τις Δίκες της Μόσχας – πώς παραχαράχτηκε η Οκτωβριανή Επανάσταση». [Edit: η πρώτη συζήτηση της ομάδας Μαθηματικού - Φυσικού μεταφέρεται για την επόμενη Παρασκευή 14 Οκτώβρη, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, λόγω της εκδήλωσης υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Μαθηματικού αυτήν την Παρασκευή]

Δείτε το event στο facebook– Δηλώστε συμμετοχή!

Οι ομάδες Παντείου και ΑΣΟΕΕ ξεκινούν και αυτές τις ανοιχτές συζητήσεις τους για φέτος λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα, διοργανώνουν ανοιχτές συζητήσεις για τα αίτια της κρίσης και την αναγκαιότητα του σοσιαλισμού. Η συζήτηση της ομάδας Παντείου θα γίνει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στις 16.30 (αίθουσα Β2 – νέο κτίριο) και δυο μέρες αργότερα, την Πέμπτη 13 Οκτώβρη, θα πραγματοποιηθεί εκείνη της ΑΣΟΕΕ (ώρα 17.00 – αμφιθέατρο Αντωνιάδου).

(Δείτε εδώ τα αναλυτικά προγράμματα συζητήσεων των ομάδων της ΝΕΚ)