Ομάδα φοιτητών Μυτιλήνης: Ανοιχτή συζήτηση για τον αντιφασιστικό αγώνα στην Ουκρανία

Η ομάδα φοιτητών Μυτιλήνης διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση-εκδήλωση για την κατάσταση στην Ουκρανία και τον αντιφασιστικό αγώνα του λαού του Ντονμπάς ενάντια στην αντιδραστική κυβέρνηση του Κιέβου. Η εκδήλωση είναι η δεύτερη που διοργανώνεται στη Μυτιλήνη από την Καμπάνια μας ακολουθώντας την πολύ επιτυχημένη συζήτησή μας με θέμα την επικαιρότητα του Μαρξισμού σήμερα, στην οποία παρευρέθηκαν πάνω από 20 άτομα αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη δίψα για τις επαναστατικές ιδέες του Μαρξισμού στη νεολαία.

Η συζήτηση θα γίνει την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στις 18.00, στην αίθουσα Ε του κτιρίου Γεωγραφίας στο ισόγειο.

**Η εκδήλωση της Καμπάνιας μας με θέμα ''Ο αντιφασιστικός αγώνας στην Ουκρανία'' αναβάλλεται για τις 30 Οκτωβρίου την ίδια ώρα και αίθουσα λόγω της συγκέντρωσης των φοιτητικών συλλόγων στις 6.00 μ.μ στην πλατεία Σαπφούς για την αντίσταση των Κούρδων μαχητών στο Κομπάνι. Καλούμε τους συντρόφους και φίλους μας στη συγκέντρωση στην πλ. Σαπφούς. Νίκη στους αγωνιστές του Κομπάνι! 

***Τελευταία ενημέρωση: Η εκδήλωση αλλάζει εκτάκτως τοποθεσία (θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Θάλασσας την ίδια ημερομηνία και ώρα). Σας περιμένουμε αύριο όλους εκεί!

Δηλώστε συμμετοχή!
τηλ: 6983191218