Πολύ επιτυχημένη η πρώτη συζήτηση στην ΑΣΟΕΕ - Νέες συζητήσεις σε ΦΜΣ και Πάντειο!

Η ομάδα ΑΣΟΕΕ της Νεολαίας Ενάντια στον Καπιταλισμό, ξεκινώντας έναν κύκλο ανοιχτών συζητήσεων, διοργάνωσε την πρώτη συζήτησή της την περασμένη Πέμπτη στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου. Η συζήτηση, είχε ως θέμα το κατά πόσο ο μαρξισμός ή ο κεϋνσιανισμός μπορούν να αποτελέσουν διέξοδο από την κρίση.

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα πλούσια ενώ συμμετείχαν περισσότερα από 15 άτομα. Η ομάδα ΑΣΟΕΕ θα συνεχίσει με την επόμενη από τις εκδηλώσεις της να είναι η προβολή της ταινίας «Από τον Τσάρο στον Λένιν» σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα!

Τις επόμενες ημέρες πραγματοποιούνται επίσης οι νέες ανοιχτές συζητήσεις από τις ομάδες Μαθηματικού-Φυσικού Αθήνας και Παντείου. Η ομάδα Μαθηματικού-Φυσικού πραγματοποιεί αυτήν την Παρασκευή 8 Απρίλη, ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Διαλεκτικός Υλισμός, Μαθηματικά και Φυσικές επιστήμες» (περισσότερα εδώ). Λίγες ημέρες αργότερα, την Τρίτη 12 Απρίλη, η ομάδα Παντείου διοργανώνει τη δεύτερη ανοιχτή συζήτησή της, με θέμα «Καπιταλιστική κρίση: μια Μαρξιστική ανάλυση» (περισσότερα εδώ).

Δηλώστε συμμετοχή στις ανοιχτές συζητήσεις μας – Συμμετάσχετε στη Νεολαία ενάντια στον Καπιταλισμό!